NE! DajŠtaDaš.com vam omogućava da bez registracije postavite oglas, ali time gubite prednosti koje vam registracija donosi.

 

Registracijom stičete nekoliko prednosti:
• Možete imati uvid u oglase koje ste ranije objavili na stranici "Moji Oglasi" i tu ih lako promeniti, obrisati ili videti njihov status.
• Možete izabrati oglase sa sajta i memorisati ih uz vaš komentar u "Memorisani Oglasi", i kasnije da ih ponovo, detaljnije, pregledati.
• Izbegavate ponovno ukucavanje email adrese i kepče svaki put kada objavljujete novi oglas.

 

Vrlo jednostavno. Na stranici za [ registrovanje ] samo unesite vašu email adresu i izaberite lozinku. Na tu email adresu ćete dobiti verifikacioni mail i to je sve. Sama procedura registracije ne traje duže od 2 minuta.

 

Kliknite na link [ OBJAVI OGLAS ] koji se nalazi u gornjem levom uglu veb stranice. U prvom koraku izaberite tip oglasa, lokaciju i napišite naslov i tekst oglasa. U drugom koraku izaberite do 6 fotografija koje će pratiti vaš oglas. Kada završite sa tim, vaš oglas će biti objavljen.

 

Sadžaj objavljenog oglasa možete menjati ako klinkete na link koji će vam biti poslan u mailu koji će stići na email adresu koju ste naveli pri objavljivanju oglasa.

 

Oglasi će biti prisutni na DajŠtaDaš.com sajtu narednih 30 dana od dana objavljivanja. Nakon toga će oglas biti automatski obrisan sa DajŠtaDaš.com.

 

Kada objavite oglas, na email adresu koju ste naveli, biće poslano obaveštenje da je oglas uspešno objavljen, kao i link ka stranici gde svoj oglas možete obrisati ili mu promeniti sadržaj. Zato je važno da navedete vašu ispravnu email adresu i da email sa obaveštenjem ne obrišete.
Posle isteka 30 dana od dana objavljivanja, oglas će automatski biti obrisan sa DajŠtaDaš.com.

 

Ponovite proceduru kao pri prvom objavljivanju oglasa. Ukoliko ste registrovani korisnik, u sekciji "Moji Oglasi" možete lako reaktivirati oglas koji je istekao ili je obrisan bez ponovnog pisanja.

 

Nemojte prečesto ponavljati iste ili slične oglase i time spamovati DajŠtaDaš.com a time ometati i iritirati druge korisnike. Takvo ponašanje će biti sankcionisano.

 

U suštini možete ako pri objavljivanju oglasa navedete neku nepostojeću email adresu. Ali, ako želite da vam neko odgovori na oglas, morate pri objavljivanju oglasa u formularu navesti vašu ispravnu email adresu koju čitaoci oglasa neće moći da vide već će na nju odgovarati pomoću odgovarajućeg online formulara. Na vama je da odlučite hoćete li u sadržaju oglasa navesti vaše ime, prezime, email adresu, broj telefona ili adresu, i time te podatke učiniti dostupne svima.
Ukoliko pri ispunjavanju online formulara ne navedete vašu ispravnu email adresu, onda nećete biti u mogućnosti da kasnije obrišete vaš oglas ukoliko to budete želeli.

 

Potrebno je najviše 10 minuta da se vaš oglas pojavi i na sajtu prilikom pretrage. Ukoliko se to ne desi, pokušajte da uradite REFRESH ili RELOAD vašeg Internet pretraživača. Ako problem potraje, kontaktirajte nas pomoću online formulara na stranici [ Kontaktirajte nas ].

 

Naravno. Možete da dodate do 6 fotografija uz vaš oglas. Imajte na umu da ukoliko su fotografije prevelikih dimenzija, da će dosta dugo trajati i upload-ovanje istih. Prevelike fotografije će automatski biti smanjene.
Svi oglasi sa fotografijama neprilagođenim kategoriji gde su objavljeni, kao i oglasi sa fotografijama neprimerenog sadržaja će biti obrisani.

 

Ne. DajŠtaDaš.com ne dozvoljava linkovanje ka drugim sajtovima. Svi oglasi sa takvom sadržinom će biti obrisani.

 

Podsticanje nelegalnih aktivnosti, bilo implicitno ili eksplicitno, govor mržnje kao i postavljanje fotografija seksa ili pornografije je na DajŠtaDaš.com zabranjeno.

 

Ako neko počne da vas uznemirava zbog oglasa koji ste objavili na DajŠtaDaš.com, najbolje je da obrišete oglas a potom se obratite policiji ili telefonskom operateru i prijavite uznemiravanje. Takođe, obratite nam se putem stranice [ Kontaktirajte nas ].

 

DajŠtaDaš.com ne odgovara za istinitost podataka koji su objavljeni u oglasima. Pitanje transakcija i dogovara je stvar koja se tiče samo onog ko je objavio oglas i onog ko se na oglas javi. DajŠtaDaš.com samo posreduje između dve strane time što se na našem sajtu objavljuju oglasi.

 

Uslove korišćenja možete videti na stranici [ Uslovi korišćenja ].

 

Na današnji dan
1862. - Predsednik SAD Abraham Linkoln objavio je dekret prema kojem svi američki robovi postaju slobodni građani od 1. januara 1863.
Petak 22. septembar 2023.
DajŠtaDaš - Anketa
Sportistkinju sa olimpijskih borilišta ispravno treba zvati:
Borac
Borilica
Borkinja
Boračica
Boriteljka
Boriteljica
Ne znam
Glasova 488   Komentara 1
Rezultati   Prethodne ankete